Peter Rudbeck – Sæsonen er ikke slut endnu

De nordiske eksperter havde ikke den store tiltro til Dowhatyodowell, da den svenskregistrerede hingst i aftes stillede til start i svensk Opdrætningsløb. Maharajah-sønnen var flere steder tippet sidst, ligesom spillerne havde hesten som mindstspillet da starten gik.

Den ringe tiltro på Dowhatyodowell står i kontrakt til udmeldingen her på siden, hvor Peter Rudbeck i en opdatering kunne fortælle, at han troede på en placering mellem nr. 3 til 6, og at Dowhatyodowell kom forbedret i forhold til prøvens fjerdeplads.

En udmelding med facit i hånden, der kom til at holde stik.

Travet.dk fangede Peter Rudbeck i bilen på vej hjem fra Jægersro.

– Jeg er meget tilfreds med indsatsen og især afslutningen, hvor han kommer i fuld fart over mål. Det lover godt for fremtiden for hesten. Jeppe kom ind og var meget positiv efterfølgende, så vi har lidt forhåbninger og tiltro til ham fremadrettet.

Dowhatyodowell kom ind og var ikke træt efter løbet. Vi tjekkede som vanligt puls, og han havde ikke højere puls, end når vi træner på med ham.

Han er meldt i alt, og han går ikke på vinterferie endnu. Han har en opgave den 9. december i Breeders Crown supplerer sønnen Rolf Jørgensen i baggrunden.

Det er også nærliggende at spørge ind til staldens øvrige startheste hos Peter Rudbeck:

Dontpaytheferryman – Er påbegyndt træning og går sine intervaller. Jeg forventer ham til start i januar eller februar måned, hvis alt går som det skal.

Eastboundanddown – Han træner på i øjeblikket, og jeg regner med en start i december måned.

Fox On The Run – Er gået på vinterferie.

Fromajacktoaking – Er solgt ud af stalden

I Love Champagne – Starter i Billund d. 26. november.

Vi har to åringer hjemme og to hos Jan Dahlgaard, afrunder Peter Rudbeck.

Dansk Revision Skive
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Scroll til toppen