Optakt Nykøbing Falster

Der venter i dag en forrygende løbsdag på Nykøbing Falster, hvor der afvikles 2-års Mesterskab, 3-års Mesterskab, 4-års Mesterskab samt 5-års Mesterskab. Foruden mesterskaberne kan man se frem til at opleve sejrshestene Chap A P og Evoque på startlisterne.

En af de trænere som gæster banen i dag er Jørgen Lorentzen, og han har i 2 og 3-års mesterskabet et par interessante ture

Jørgen Lorentzen sidder i 2-års Mesterskabet af Great Friction, som får følgende ord med på vejen på Fast Track Racing.

Han gik godt senest og har gået OK alle gangene. Jeg er sikker på, at vi havde været tredje eller fjerde uden galop i sidste sving i Dansk Opdrætningsløb (er ikke noteret i resultatlisten – red.). Han afsluttede godt efter fejlen. Han har gået på nogle tider, der gør, at den er med fremme her. Den er normalt ikke ustabil og kan godt være med til at kæmpe om det. Den kender banen, hvor den blev godkendt i prøveløb tidligere, så banen bliver ikke noget problem.(Jørgen Lorentzen)

Selvsamme Jørgen Lorentzen er også til start i 3.års Mesterskabet bag egentrænet Nocturnally

Han har gjort det godt hele året. Det har snart været en lang sæson, hvor den har været i gang i et helt års tid. Han har løbet lige op med de bedste i Sverige. Det er første start på Nykøbing, men den galopperer normalt aldrig. Galoppen senest var kun anden gang i karrieren. Den slog de danske treåringer i derbyweekenden, hvor den var tredje til en hollænder og en italiener (Kilimanjaro og Benito Roc – red.) i 3-års Eliten. Fejlfri er han med fremme. Sidst var det med sko. Vi har sparet hovene for at kunne køre barfodet denne gang. Det er optimal balance. (Jørgen Lorentzen).

I dagens 5 løb vil vi gerne slå et slag for to heste, som er formidlet gennem vores medie. Buzz Alo og C Nordal kan være noget for vinder samt pladsspillerne i fejlfri udgave.

Et baneprogram til i dag kan hentes her.

Derby25
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Scroll til toppen