Dowhatyoudodowell nr. 4 i Svensk Opdrætningsløb – 175.000 skr.

Peter Rudbeck-trænede samt ejet Dowhatyoudodowell (Maharajah) hentede for lidt siden en flot fjerdeplads i Svensk Opdrætningsløb efter en perfekt styring fra Jeppe Juel.

Der var på forhånd meget lidt tiltro til den 2-årige hingst, som blev mindst spillet af alle deltagere, da startbilen satte i gang. Jeppe Juel kørte tidligt til inderbanen, og fik et skønt løb i fjerde par indvendigt undervejs.

Jeppe Juel kunne herfra se Peter Ingves tage spids med Islay Mist Sisu, der indledte de første 500 meter efter 1.12,1. Den førende fik kort efter Mellby Jinx udvendigt for sig, og ingen af de øvrige rørte på sig.

Det betød en 1000 meters notering på 1.15,2 og i samme moment blev der skruet op for tempoet fremme i feltet. Der blev bagfra lagt an til angreb fra flere sider af, men det var stort set umuligt at tage meter ind i det opskruede tempo.

Jeppe Juel udnyttede klogt, at flere af konkurrenterne søgte ud i banen, og det benyttede Aalborg-kusken til at ”stjæle” et par positioner ind i sidste sving. Der blev samtidig plads til at søge et spor ud, og på den konto kunne Dowhatyoudodowell levere en stærk afslutning til fjerdepladsen.

I front dystede Islay Mist Sisu og Mellby Jinx fortsat, og man blev vidne til et fremragende opløb. De to 2-årige heste kæmpede side om side ned gennem opløbet, og på målstregen kunne førstnævnte sejre.

Per Nordström træner vinderhesten, som via præmiechancen fik 1.4 million svenske kroner for sejren. Den svenske træner kunne se tre af hans fire heste hente præmier. Samlet blev dette til 1.925.000 skr.

Dowhatyoudodowell fik 175.000 skr. i præmie for fjerdepladsen.

Dansk Revision Skive
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Scroll til toppen