Om Travet.dk

ULRIK PEDERSEN
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Ulrik har igennem hele hans ungdom kommet på Charlottenlund Travbane, hvor det i mange år var spildelen, der havde den store interesse. Ulrik blev sidenhen selv hesteejer, og anpartshaver i forskellige projekter, hvor han ligeledes bestred flere formandsposter.

Ulrik har således fulgt travsporten i mere end 20 år, som spiller, anpartshaver og hesteejer. Har en stor interesse i travpolitik, og civilt er Ulrik uddannet i sikkerhedsbranchen, hvor han blandt andet har arbejdet for Mærsk, Den Franske Ambassade og Europa-kommissionen Danmark.

Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.

Ulrik kan kontaktes på telefon: 42 42 94 51, mail: Ulrikpedersen@outlook.dk eller skriv til os herunder:

CARSTEN BUNDGAARD
Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris.

Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.

Travet.dk