Nykøbing – Great Friction vandt 2-års Mesterskabet

Jørgen Lorentsen har netop vundet 2-års Mesterskabet på Nykøbing Falster. Det skete bag Michael Drewsen ejet Great Friction (Friction). En hest, som vi her på Travet.dk hørte om allerede inden hestens debut, og man forstår godt ejerens glæde ved dette fine traver.

Vi har efter denne artikel fået oplyst af Michael Drewsen på vores Facebook side, at den daglige træning står datteren Nikoline Drewsen for. Det er selvfølgelig rettet fra den oprindelige tekst!

Dagens sejr var den første i karrieren, og sejren kom i hus efter en fin indsats.

Great Friction havnede indledningsvis i fjerde par indvendigt inden Jørgen Lorentsen som den første gik ud i andet spor. Her havnede den 2-årige hingst udvendigt på den førende Great Design.

Jørgen Lorentsen forsøgte sig mod spidsen men det lykkedes ikke, og der blev heller ikke plads til at komme ned bagved den førende. Jørgen Lorentsen forsøgte endnu engang at køre fremad, og i samme moment galoperede den førende Giant Design.

Det betød at Great Design overtog føringen på sidste langside, og det var med Goanna samt Give Me Love som de nærmeste. Der var lagt op til en god opløbsduel og den fik man.

Jørgen Lorentsen og Rene Jonassen gav alt de havde bag henholdsvis Great Friction og Give Me Love, og på målstregen kunne Great Friction netop afvise den udvendige Give Me Love.

Et flot væddeløb af de 2-årige heste.

Vindertiden blev fine 1.18,9/2140 m. Auto.

Der var 15.000 kr. i første præmie.

Se løbet her.

Foto Danny Stenbæk.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Scroll til toppen