Fang Gu Bakkely vinder 3-års Mesterskabet

Travet.dk har af to omgange i år været på besøg hos Rene Jonassen, og begge gange har Lunden-træneren talt særdeles varmt om 3-årige Fang Gu Bakkely (Ens Snapshot). I dag kunne den 3-årige vallak tage karrierens fjerde sejr, da hesten sejrede i NFT’s 3-års Mesterskab.

Per Sørensen står for træningen og han tog en fin beslutning tidligere på året.

Fang Gu Bakkely HAVDE egentlig sikret sig en ”finaleplads” i Dansk Trav Kriterium, men kredsen omkring ENS Snapshot-hingsten valgte i stedet at starte i Kriterium Consolation, og det viste sig som bekendt at være en god beslutning, da Fang Gu Bakkely sejrede.

Læs hele denne historie her.

Fang Gu Bakkely blev kørt til spids ud af første sving, og Rene Jonassen valgte sidenhen at slippe til Arvid Olsen og Funny Boy. Det var stillingen undervejs i et taktisk opgør.  Alle heste lå på linje undervejs, og først på sidste langside skete der lidt.

Her tog Jørgen Lorentsen initiativ og han fik Rene Kjær til at gå ud foran sig med Ferrari Shadow. Der blev angrebsplads som på bestilling, da Ferrari Shadow faldt fra, og den mulighed udnyttede Rene Jonasssen til at søge væk fra inderbanen.

I en stærk afslutning fangede Fang Gu Bakkely den førende Funny Boy kort før målstegen.

Vindertiden for Fang Gu Bakkely blev 1.18,1/2140 m. Auto.

Se løbet her.

Foto af Danny Stenbæk.

Ens Snapshot
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Scroll til toppen