Skive – Steen Juul med en tredjedel af feltet

Der venter en stor dag i Skive, hvor der i dag skal afvikles DM i montéheste, og samtidig står der Grand Circle 4-års Championat for 4-årige hingste/vallakker på programmet.

Der venter også flere andre fine løb denne søndag formiddag og eftermiddag. Vi skal se et fint 2-års løb, og i liga 1 kan man se frem til at se heste som Tycoon Conway Hall, Dumbo og Onceforall Face dyste.

I dag afvikles der 10 væddeløb med start klart kl. 11.00. Her afvikler man i første omgang to løb, før man starter op med dagens øvrige 8 løb. I dagens hovedløb er Steen Juul-stalden repræsenteret med tre af løbets ni deltagere.

Her er, hvad Steen Juul udtaler til Fast Track om disse.

3 Extreme

Han gik OK sidst. Han gjorde det så godt, han kunne med de forudsætninger, vi havde. Det ser OK ud her, og jeg tror på, at han er med fremme på stregen igen. Der er flere andre, der er hurtige fra start, så vi må se, hvor vi havner henne og tage den derfra. Han går fra alle positioner. Kommer som senest. (Steen Juul)

4 Ecco C N

Han galopperede i Tyskland. Iflg. kusken havde han stadig lidt i behold. Han havde været tredje eller fjerde uden galop. Han træner normalt i intervallerne, og den skal bedømmes på de tidligere præstationer. Han holder OK form, men har ikke rakt helt mod de allerbedste. Vi håber på en god præmie igen. Kommer som senest. (Steen Juul)

8 Enjoy The Game

Han har været uheldig med lodtrækningen igen. Det nedsætter forventningerne. Han kæmper på hver gang, og har han tur med positionerne, kan han tage en god præmie. Ingen udstyrsændringer. (Steen Juul)

Et baneprogram til i dag kan hentes her.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Scroll til toppen