Styrt i Aalborg – Ken Ecce fortsætter i konkurrencen

Det blev dramatisk i dagens 4 løb på Racing Arena Aalborg, hvor Ken Ecce desværre måtte af sulkyen bag Alltherightmoves i slutfasen. Fast Track Racing har netop snakket med både Morten Friis, Anders Pedersen og Ken Ecce som forskudt af hinanden giver den samme årsag til styrtet.

Ken Ecce –

Min hest bryder lidt ud da jeg trækker vattet, og det er sådanne situationer der desværre sker en gang imellem. Jeg forsøger at køre videre, og så må jeg betale regningen i morgen, afrundede Lunden-træneren.

Morten Friis –

Det er aldrig sjovt når sådan noget sker. Jeg sad bag et stykke bagved og kunne godt se de to foranliggende begyndte at gå hver sin vej og det stor klart, at en af dem ville ryge af. Det ene hjul gik i stykker hos Ken, og desværre måtte han en tur af vognen.

Jeg så det heldigvis i så god tid, at jeg kunne nå at køre indenom og ind på græsset, hvor jeg så kunne køre forbi. Jeg håber alt er vel med Ken og alle er sluppet uden knubs, afrundede Morten Friis.

Anders Pedersen –

Jeg tror Ken Ecce var ved at rive i et eller andet, og så rendte hesten lidt ud i banen. Jeg kunne ikke undgå at få fat i hans hjul, og jeg havde netop trukket vattet på min egen, så den var ikke helt nem at få stop på. Når hans stopper lidt op samtidig så blev det desværre til en uheldig situation, fortalte Anders Pedersen, som kort efter uheldet fangede Alltherightmoves, da hesten kom løbene op bag Aalborg-træneren.

Begge kuske deltog i det efterfølgende løb.

Se løbet her.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Scroll til toppen