Peter Rudbeck – Udbyder to heste for højeste bud

Greatballsoffire er en 2-årig vallak, der har gjort tre starter i karrieren. Debuterede i Vagn Lønborgs Mindeløb – 2 års Løb, hvor det blev til en tredjeplads bag Golden C N og Godtfred Bork.

Det blev sidenhen til en fjerdeplads 2 års løbet på Hoppederby dagen i Charlottenlund. Her tillod han sig en galop, men kom alligevel hjem i en lav 18 notering som nummer fire, hvilket indikere at hesten indeholder fart og udvikling fremadrettet.

Seneste start foregik i Jydsk 2-årings Grand Prix 2020, hvor Greatballsoffire deltog i kampen om 137.500 kr. Hesten havde en offday, og var for første gang i karrieren udenfor præmierækken. Vi har med et flot og tiltalende individ at gøre, som i karrierens første to starter, har bevist han kan følge med de bedste i årgangen.

Moderen Anacott Steel har i avlet leveret afkom, der tilsammen har indløbet mere end 3.5 millioner kroner. Blandt hendes afkom finder man Bad Moon Rising med sejre i Jydsk 2-årings Grand Prix 2015, Dansk Opdrætningsløb 2015, Dansk Trav Kriterium, Grand Circle 3-års Championat for Hingste/Vallakker og millionær-travren blev ligeledes nr. 3 i Dansk Trav Derby.

Anacott Steen har ikke kun leveret en enlig svale, og se bare på millionæren Therumoursaidfire, der vandt Jydsk 2-årings Grand Prix 2012, Dansk Opdrætningsløb 2012, Jydsk 3-årings Grand Prix 2013, og yderligere var nummer to i Dansk Trav Kriterium 2013.

Nævnes skal også Alongcameaspider, der blev nummer to i Jydsk 2-årings Grand Prix 2014 og sidenhen nummer fire i Dansk Hoppe Kriterium 2015. Nævnes skal også Chief One, der hentede sin største pengepræmie, i Jydsk 4-årings Grand Prix 2018, hvor hesten var nummer to i nu franskbosiddende Confidence. Chief One deltog også i Dansk Trav Derby samme år.

Greatballsoffire har en et år ældre helbror i Fromajacktoaking, som indledte karrieren med sejr. Den 3-årige helbror har i sin debutsæson sat rekord 15 og er i weekenden til start for Jan Dahlgaard i Billund.

Anacott Steel løb selv 13 og tjente 720.738 kr.

MUSCLES YANKEE (US)VALLEY VICTORY (US)BALTIC SPEED (US)
VALLEY VICTORIA (US)
MAIDEN YANKEE (US)SPEEDY CROWN (US)
WISTFUL YANKEE (US)
ANACOTT STEEL (SE)MEADOW ROAD (SE)MADISON AVENUE (US)
FRANCESSA (SE)
TAIRIN ASA (IT)NAPOLETANO (US)
NORABEL LOBELL

Goodgollymissmolly

Goodgollymissmolly (Danmarks bedst afstammede følhoppe, sælges kun med en klausul kun til avl, da hun er blind på det ene øje).

Hun er efter Donato Hanover og tophoppen Nobodybeatsthebeat, der selv satte rekord 11. Nobodybeatsthebeat vandt 34 af karrierens 75 løb og karrieren og indløb 2.896 271

Nobodybeatsthebeat er i avlen mor til Dontpaytheferryman, der indledte karrieren med seks sejre i træk. Det er blevet til sejre i Mark Ingdams Mindeløb – Breeders Course, Jydsk 2årings Grand Prix 2017, Dansk Opdrætningsløb 2017 og samlet har Dontpaytheferryman sat rekord 13 og indløbet 772.000 kr.

 Hun er ligeledes mor til Explosive Matter-sønnen Eastboundanddown med rekord 13 og 311.677 kr. samt Fox On The Run der tidligere i år blev nummer to i 3-årings Hoppe Grand Prix 2020 bag Facination. Fox On The Run har som 3-års sat rekord 14 og står aktuelt med 227.400 kr.

Afstamning:

DONATO HANOVER (US)ANDOVER HALL (US)GARLAND LOBELL (US)
AMOUR ANGUS (CA)
D TRAIN (US)DONERAIL (US)
ALDYTH HANOVER (US)
NOBODYBEATSTHEBEATDREAM VACATION (US)PINE CHIP (US)
DREAM ON VICTORY (US)
BLUE WAVE (US)SPEEDY CROWN (US)
FISH KEEPER (US)

Højest acceptable bud accepteres

Kontakt: Ulrik Pedersen Travet.dk – Mail Ulrik@Travet.dk eller 4242 9451.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Scroll til toppen