Landets professionelle travtrænere vil støtte amatørerne

Landets professionelle travtrænere har besluttet ikke at fakturere for opsidning i en række af de amatørløb, som i den kommende periode skal afvikles udelukkende med professionelle kuske.

Det kunne Dansk Hestevæddeløb fortælle i går, hvor man skrev:

Med virkning fra mandag 26. oktober og i første omgang frem til søndag 22. november er landets amatørkuske afskåret fra at deltage i væddeløbene på danske baner.

Størstedelen af de udskrevne amatørløb bliver dog afviklet alligevel, men udelukkende med professionelle kuske i vognen.

Det har fået Trænerforeningen af 1909 med formand Kaj Westergaard i spidsen til at reagere.

Trænerformanden fortæller, at de professionelle trænere er blevet enige om, at de ikke vil fakturere for opsidning i en stor del af de amatørløb, som i den kommende periode skal køres med professionelle kuske.

Ordningen med gratis opsidning gælder for amatørløb med en førstepræmie på 5.000 kr. eller derunder, og den vil løbe frem til, at landets amatørkuske atter kan deltage i løb igen.

Ordningen vil dog ikke omfatte løbene på Bornholms Brand Park, da andre forhold her gør sig gældende.

Travet.dk erfarer at der senere i dag vil komme en yderligere skrivelse om gårsdagens udmelding. Travet.dk har været i kontakt med flere af landets trænere i forbindelse med gårsdagens udmelding, og de fortæller der kommer en skrivelse senere i dag på Dansk Hestevæddeløb i tillæg til gårsdagens skrivelse.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Scroll til toppen