Kim Pedersen inden EM-Løbet

Danske Kim Pedersen er i dag repræsenteret i Europamesterskabet for 3-årige heste. Her er stalden repræsenteret med norske High Flyer (Bold Eagle), som af eksperttipperne er spået en topchance. Travet.dk har netop været i kontakt med Kim Pedersen inden dagens Europamesterskab.

– Jeg føler at forberedelserne har været rigtig gode frem mod dagens opgave. Vi rejste til Danmark i lørdags, og overnattede hos Jeanette og Jens Glud Hansen (Panamera). Vi kørte så videre søndag og var her lidt udenfor Paris søndag aften. Vi står på samme sted, som Jeppe Juel stod, da han var i Frankrig, fortæller Kim Pedersen.

Jeg har sidenhen været ude og køre med ham to gange. Det indtryk jeg har efter disse træningsarbejder er positive, og jeg føler ikke at vi kan gøre tingende meget bedre frem mod dagens opgave. Jeg føler, at han er bedre end nogensinde.

Stalde og jeg føler os klar til ”kamp”, men jeg har selvfølgelig svært ved at vurderer, hvad vi kan forvente i dette sammenhæng. Vi kommer med en velforberedt hest, som har haft perfekte forudsætninger for at præstere, og jeg kan love vi kommer med en hest, der er klar til opgaven.

Vi er glade for at være med.

– Jeg kender ikke så meget til modstanden, så jeg har svært ved at vurdere chancerne. Jeg kan dog læse mig til, at High Flyer er tippet nummer to i baneprogrammet efter den franske favorit.

Vi er glade for at være med og håber selvfølgelig på det bedste, afrunder Kim Pedersen overfor Travet.dk. –

Stalden har i år vundet E3 med Hennessy AM samt i Norsk Trav Kriterium med aktuelle High Flyer.

Se startlisten her.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Scroll til toppen