Har vundet 100 sejre i år

I vores optakt til gårsdagens løb i Aalborg, var der fokus på Bo Westergaard stalden. Inden gårsdagens løb havde staldens heste løbet først over målstregen 98 gange, og med to sejre yderligere rundede man i går 100 sejre i år.

Det flotte sejrsantal blev en realitet, da Nicklas Korfitsen sejrede med henholdsvis norske Thai Cercei (Broadway Hall) og sidenhen med Get A Wish (Wishing Stone).

Gårsdagens to sejre betyder ligeledes, at staldens heste hos Bo Westergaard runder 2,8 millioner kroner i indvundne præmiekroner. Endnu mere bemærkelsesværdigt er det, når man kigger på staldens sejrsprocent, som aktuelt ligger på imponerende 28.

Hvis man nærstudere disse tal og går lidt ind i disse tal, så er der tale omen fordobling af sidste års cifre både når sejrsantallet, og når der ses på indkørte præmiekroner.

Det er stærke papirer.

57 Heste står der aktuelt på Bo Westergaards træningsliste aktuelt. Her fremgår flere af årets auktionskøb ikke, og netop en fremtidssikring af trænervirksomheden har der været tydelig fokus på. Bo Westergaard har således været aktiv på de danske auktioner, hvor der er blevet købt godt ind.

Det kræver et stort og godt netværk at have købere på hånden til auktionerne rundt omkring, og det netværk har Bo Westergaard ikke mindst i Norge, men også rundt omkring i Danmark.

Senest har Bo Westergaard modtaget Stald Sotto ejet Hamilton d’Am i træning.

Resultaterne taler i år sit tydelige sprog, og et kig på staldsammensætningen fortæller, at fremtiden også tegner lys for Aalborg-træneren.

Bo Westergaard har stor opbakning fra familien, hvor konen Marthe bestemt ikke skal glemmes, når staldens succes skal begrundes og samtidig hjælper faderen Kaj Westergaard til suppleret med kompetent personale.

Fotos af Hesselborg Foto.

Wishing Stone
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Scroll til toppen