Har du også lyst til at prøve

Peter Rudbeck havde succes med at formidle to af staldens heste videre, og i aftes lykkes det også Erik Hansen at formidle Etout Simoni. De to heste går inden længe til deres nye ejere.

Tre budrunder har således givet tre salg.

Vi har en auktionside klar til at gå i luften. En side vi har haft annonceret med i efterhånden mange måneder. Vi har set at andre sider er dukket op efter denne udmelding, og derfor har vi med fuldt overlæg holdt os til det vi ved virker, og det er vores salgsmenu.

Man kunne sagtens holde auktion en gang om måneden i supplement til salgsmenuen. Det overvejer vi selvfølgelig, om det er noget vi skal forsøge os med på sigt. Lige nu ligger auktionsmenuen i baghånden og er stort set klar til at gå i luften, hvis vi ønsker det.

Vi har forsøgt at optimere tingene i 2020 med ny hjemmeside og nu også en auktionsmenu, som vi kan sætte i vandet til supplement til vores velfungerende salgsmenu.

Lige nu

Det er muligt at benytte sig af salgsmenuen, og benytte samme model som Peter Rudbeck og Erik Hansen. En lukket budrunde, hvor der er mulighed for at sætte en minimumspris.

Det har været en succes, de to gange denne model er blevet afviklet.

Har du lyst til at bruge denne model, så ring gerne på 4242 9451, eller brug mailadressen: Ulrik@Travet.dk, så sætter vi i gang.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Scroll til toppen