Fødsel har betydning for Travet.dk

Travet.dk drives af undertegnede og det er svært at skjule, at opdateringen samt niveauet ikke holder samme standard som normalt i disse dage. Det har dog sin forklaring.

Undertegnede skal være far for første gang, og siden tirsdag morgen er alt opdatering på Travet.dk sket fra en mobiltelefon på Herlev hospital, hvor ”vi” begge er indlagt.

Det har selvfølgelig haft betydning for niveauet og mulighederne for at ringe rundt i samme grad som normalt. Det er dog blevet til opkald, men det er klart, at situationens omstændigheder med en højgravid og en stue med kontinuerlig gennemgang, gør arbejdsbetingelserne mere besværligt end normalt.

Det er blevet til ”mange” besøg i hospitalets kantine, hvor tiden er blevet udnyttet til at opdatere hjemmesiden, med de nyheder som er opsnappet via sms, mails m.m.

Skal man være så åben omkring tingene på et travmedie?

Når man har slået sit travmedie op på, at have en åben dialog-form, hvor der er højt til loftet, så synes undertegnede også at det er på sin plads når enhver kan se, at niveauet falder så drastisk, som det har været tilfældet i dag og vil være et par dage fremadrettet, at melde ud omkring tingene.

Det er en lille dreng der er på vej, og han kan komme i morgen eller fredag.

Den skarpe læser vil nok sige, hvorfor ikke bare tage frem og tilbage. Grundet den nuværende Covid 19-situation skal man gennem en Covid19 test, hvis man forlader barselsområdet. Det betyder at man skal vente på svar, og et sådan svar tog senest 13 timer, så derfor er undertegnede indlagt sammen med moderen for at være sikker på at være der, når det går løs.

Undertegnede opdaterer Travet.dk efter bedste evne i disse dage, og håber indenfor et par dage at kunne være tilbage på det normale niveau. Det er vilkårene og de forudsætninger, jeg har ene mand for at drive Travet.dk.

Jeg håber, denne opdatering giver et fyldestgørende svar på det nuværende niveau, og et par dage fremadrettet.

De bedste hilsner Ulrik Pedersen

Indehaver af Travet.dk.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Scroll til toppen