Victor Rosleff vinder SM for andet år i træk!

Victor Rosleff har netop vundet det svenske mesterskab for kuske født efter 1995. De helt store gloser var fremme fra de svenske kommentatorer, som udråbte ham som en fremtidens mand, og samtidig roste man danskerens fremgange.

Victor Rosleff sendte fra start Echelon direkte til spids, for sidenhen at slippe denne til Andreas Lövdal der sad bag den 4-årige Beethoven, som afviklede de første 500 meter efter 1.09,9.

Der var kort efter fremstød fra italienske Arno dell’Est, der fik lov at trave i tredje spor, inden positionen udvendigt blev nået. Kim Moberg kunne lidt overraskende overtage føringen med ca. 900 til mål, hvilket betød Victor Rosleff havnede i tredje par indvendigt bag Echelon.

De store angreb udeblev på sidste langside, og ind i sidste sving opstod der flere huller. Victor Rosleff havde is i maven, og via open stretch sendte han Echelon i et kraftfulgt angreb. Den 5-årige vallak sprang frem i eget angreb og kunne afgøre løbet til egen fordel i tiden 1.13,1/2140 m. Auto.

Vinderhesten er opdrættet af tyske Gúnther Herz og ejes af Tord Olsson. Der var 110.000 skr. for sejren i Ungdoms SM.

Victor Rosleff efter løbet.

– Jeg havde en hest som er særdeles starthurtig. Jeg havde hesten godt på biddet hele vejen, og det her er fantastisk at stå her igen. Jeg vandt lærlings SM sidste år, og jeg er meget taknemmelig, for Jerry Riordan har givet mig alle disse chancer. Det er også årsagen til, at jeg står her i dag.

Jeg forsøger hele tiden at blive bedre, og jeg er typen, der tager en dag af gangen, fortalte Victor Rosleff til svensk ATG, da de interviewede den unge dansker. –

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Scroll til toppen