Ny hjemmeside

Travet.dk har i dag lanceret en ny hjemmeside i samarbejde med virksomheden Erhvervshjemmesider.dk. Det fremgår tydeligt, at vi ikke er helt i mål endnu, men i morgen formiddag skulle alle gamle artikler fremgå på siden samt alle salgsannoncer.

Vi har lanceret siden i dag, og denne indeholder alt, hvad en professionel hjemmeside skal indeholde. Vi har en lang række muligheder for annoncører og ligeledes har vi ønsket en anden måde at gøre tingene på.

Vi har gennem længere tid haft en længere indlæsningstid, og det er ikke på foreneligt med de ambitioner vi har. Det har vi fået løst med et ændret sidelayout.

Der er ingen begrænsninger på denne ny side, som indeholder alle de nyeste plugin. Det gør os i stand til at være konkurrencedygtige på både hastighed og muligheder.

Det er også en side, som gør det nemt at udvikle på, hvilket betyder at ambitionerne fortsat går i at udvikle vores side kontinuerligt. Nu har vi basis i orden, og skal ikke lappe huller hele tiden.

Salgsmenuen har fået et nyt layout, og denne side forventes færdiggjort i morgen.

Vi har en annonce-væg, så vores annoncører får endnu mere synlighed, og disse figurerer således på samtlige sider i en roterende karrusel. Det har været et ønske fra vores side, at optimere den del, så vi kan tilbyde vores annoncører synlighed på samtlige sider. 

Adsense bliver sat op på alle sider, men ude i sidemenuen, så den ikke genere nogen. Vi har lagt vores Youtube kanal op med den seneste video, vores Facebook side og instagram er ligeledes lagt op nederst på forsiden, så der kan ses videoer og billeder.

Der er nederst på siden lavet en kontaktknap, og hvis man trykker på denne, så tilgår man en menu, som går direkte til vores mail samt på vores telefon. Det betyder vi i realiteten modtager læsernes henvendelser omgående hele døgnet.

Vi har ikke sat telefon-delen op endnu, men det kommer torsdag eller fredag.

Vi håber i kan lide den nye side, og tak skal lyde til Hesselborg Foto, som har leveret billedmaterialet til vores nye side.

Ulrik Pedersen – Travet.dk

For mere info eller ved spørgsmål – er man velkommen til at henvende sig her.

 

 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Scroll til toppen