Nicolaj Stott er ny dansk mester

Nicolaj Stott kan kalde sig ny dansk mester for monteryttere. Nicolaj Stott sikrede sig titlen ved at hente to andenpladser og en tredjeplads i de tre DM afdelinger.

Slutstillingen i DM fik følgende udseende i top 3.

1. Nicolaj Stott
2. Nicoline Nicolajsen
3. Sabina Gammelgård.

– Jeg synes det er sjovt at ride monté. Det er noget sværere at ride monté end galop, som jeg normalt gør mig i. Jeg håbede at kunne være blandt de tre første i konkurrencen, og nu står Rikke og jeg lige derhjemme i DM titler, fortalte Nicolaj Stott til Fast Track. –

DM for Montéryttere

Dagens 9 løb i Skive, var samtidig første afdeling af DM for Monteryttere og bedst fra start kom JVB-rytteren Camilla Andersen, der, efter en klog og velovervejet styring kunne sende Kim Holleufer, trænede Real Love (Love You) først over målstregen.

En perfekt start i konkurrencen for Camilla Andersen, der ikke kunne finde et bedre tidspunkt at tage sæsonens første sejr på. Real Love udnyttede det opskruede tempo i løbet, hvor flere af konkurrenterne var særdeles offensivt indstillet, og i løbets slutfase satte Camilla Andersen ind.

Real Love blev sendt fremad gennem på sidste langside, hvor flere af de foranliggende begyndte at sænke tempoet. I en forrygende afslutning var Real Love og Camilla Andersen konkurrenterne overlegen.

Vindertiden i løbet blev 1.14,7/2060 m. Monté. Autostart.

Se løbet her.
Hør løbets sejrsinterview her.

DM for Monteryttere – Sabina Gammelgård hentede gode point

Dagens 10 løb og anden afdeling af DM for Monteryttere blev vundet af Sabina Gammelgård og en særdeles velgående Arkibal Tamsen (Great Challenger), som endnu engang viser, at denne er rigtig stærk i montesammenhæng.

Sabina Gammelgård var offensivt indstillet fra start og kunne ganske enkelt tage sig af fronten. Arkibal Tamsen var særdeles gålysten, og der blev holdt godt tempo undervejs, hvor feltet var trukket langt ud.

Nicolaj Stott forsøgte ind i sidste sving at sende Sir Mosebo helt frem udvendigt på den førende, men manglede lige det sidste. I stedet fandt Sabina Gammelgård et ekstra gear i Arkibal Tamsen, som ganske enkelt forsvandt væk til sikker sejr.

Arkibal Tamsen sejrede i tiden 1.17,3/2060 m. Monté. Autostart.

Se løbet her.
Hør løbets sejrsinterview her.

DM for Monteryttere – Special Player efter føring hele vejen

Nikoline Nikolajsen lukkede og slukkede dagens løbsdag i Skive. JVB-Rytteren kunne samtidig vinde sidste afdeling af DM for Monteryttere på ryggen af Special Player (Double Player.)

Vinderhesten er opdrættet af Hans Ulrik & Anni Bay Kristensen og ejes af Stald Hans & Hans. I dag var der tale om føring fra start til mål for den 11-årige hingst, der dermed kunne notere sig for karrierens 19 sejr.

Der blev fremvist god tempobedømmelse fra vinderkusken.

Se løbet her.
Hør løbets sejrsinterview her.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Scroll til toppen