Marita Berg inden EM – Vi har drømt om at starte i Frankrig

Danmark er i morgen repræsenteret ved EM For 5-årige hingste og vallakker. Her repræsenteres de danske farver af Lindhardt-Jensens Donatello Garbo (Wishing Stone). Travet.dk har netop været i kontakt med Marita Berg fra Team Lindhardt Jensen om morgendagens chance.

 – Vi har længe haft en drøm om at prøve ham i Frankrig. Det er noget, vi har drøftet og snakket om siden sidste år, men det var måske ikke lige EM, som vi i første omgang havde kig på, indleder Marita Berg. 

Nu tager vi chancen, og en af årsagerne til starten er selvfølgelig også for at snuse til det hele. Nu kan vi med egne øjne se, hvordan tingene fungere og hvordan der er hernede.

Donatello Garbo

 Forberedelserne frem mod EM-Løbet.

Vi har ikke gjort så meget anderledes end normalt. Vi kørte herned tidligt i går morges og var så hernede i aftes. Vi står på Grosbois, og han har både gået på skridtbind, fold og været ude at jogge en tur siden vi kom herned.

Han virker meget tilpas, han spiser og drikker godt. Morgendagens konkurrence er stenhård, men i et lille felt med præmier til de syv første i mål, fortæller Marita Berg yderligere. –

Donatello Garbo har startet tre gange i år, med præmiegivende placeringer i samtlige starter. I sidste sæson var andenpladsen i Dansk Trav Derby den mest indbringende start på året. Her indløb Donatello Garbo 242.000 kr.

Den 5-årige hingst har gjort 36 starter i karrieren og vundet ni af disse. Donatello Garbo nærmer sig sin første million i karriereindtjening. Aktuelt siger præmiekontoen 938.844 kr.

Held og lykke i det franske skal lyde herfra inden morgendagens EM-Løb.

Marita Berg til højre

 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Scroll til toppen