Lars Marcussen til Solvalla

Han er ikke kun en dygtig opdrætter, men også en dygtig hestemand. Lars Marcussen har søndag fundet en ny opgave til staldens Maroma Wibb, som skal en tur til Solvalla.

Her gælder det en semifinale i Breeders Crown, hvor det kræves at være mellem de 4 første for, at komme til finalen. Maroma Wibb starter fra spor 10, og i sulkyen sidder Stefan Persson sig.

Lars Marcussen var i 2018 på plads ved den svenske Kriterieauktion. Lars Marcussen investerede ved den lejlighed iMaroma Wibb, der er efter Maharajah – Keyla Wibb (Lindy Lane).

Maroma Wibb er opdrættet af Kristina & Nils Larsson, som blandt andet er opdrætter af den svenske millionær Marcello Wibb (Raja Mirchi). Den 5-årige Marcello Wibb, indløb sidste sæson tæt på en million svenske kroner.

Mor til Maroma Wibb er den svenske hoppe Keyla Wibb (Lindy Lane). En ustartet hoppe, hvis første afkom er Maroma Wibb. Hun har ligeledes en 2-årig efter Donato Hanover.

Hvis man dykker længere ned på morsiden, finder man hoppen Princess Ride (Express Ride), og det er en hoppe, som selv tjente over 1,8 million svenske kroner, og i avlen har leveret millionæren Pomona Wibb.

Søndag gælder det karrierens 10 start og de foregående ni starter har resulteret i fire sejre.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Scroll til toppen