Danskhv – Aalborg Store Pris gennemføres som planlagt

Storløbsdagen i morgen i Aalborg afvikles indtil videre som planlagt. DTC henstiller dog til, at trænere af heste, der står opstaldet i en af de syv kommuner, som er omfattet af nye skærpede coronarestriktioner, bakker op om regeringens anbefalinger og undlader at krydse kommunegrænser med deres heste.  

Det skriver Dansk Hestevæddeløb her til aften.

Her skriver man:

Statsminister Mette Frederiksen (S) har her til aften på et pressemøde meddelt, at befolkningen i syv nordjyske kommuner i de kommende uger skal leve op til en række skærpede coronarestriktioner.

Eksempelvis opfodres alle beboere i de berørte kommuner til alene at krydse kommunegrænser, hvis væsentlige og uopsættelige hensyn tilsiger det, herunder varetagelse af kritiske funktioner.

Restriktionerne indføres for at modvirke, at en muteret coronavirus, som vandrer fra mink til mennesker, spreder sig. Tiltagene gælder for kommunerne Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Jammerbugt, Vesthimmerland, Thisted og Læsø. Tiltagene foreløbigt er gældende til og med 3. december.

På den baggrund har bestyrelsen i Dansk Travsports Centralforbund (DTC) her til aften været samlet til et online møde for at træffe en beslutning om, hvorvidt det er forsvarligt at gennemføre morgendagens program på Racing Arena Aalborg.

Bestyrelsen er kommet til den konklusion, at det godt kan lade sig gøre at afvikle samtlige løb i morgen på forsvarlig vis, da Aalborg Kommune, hvor væddeløbsbanen befinder sig, ikke er omfattet af de nye restriktioner.

DTC opfordrer dog til, at alle trænere og hesteejere i de syv berørte kommuner følger regeringens anbefalinger, viser samfundssind og fra dags dato og i perioden frem til 3. december undlader at krydse kommunegrænser med deres heste.

Det kan allerede i morgen betyde en del slettede heste i Aalborg. En endelig oversigt over udgåede heste ved fredagens program vil blive offentliggjort på Danskhv.dk. i morgen formiddag.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Scroll til toppen