Auktion – Har trænet moderen og købte datteren

Ved lørdagens auktion fik flere danske trænere nye heste med hjem. En af disse er Skive-træner Morten Juul, som købte hoppen Halli Tiki (Great Challenger – Nobility) for 35.000 kr. I forbindelse med købet kunne Morten Juul overfor Travet.dk fortælle.

– Jeg har faktisk købt hesten til mig selv. Nu vil jeg også gerne prøve at have en ordentlig hest, lyder det efterfulgt af et højt grin gennem telefonen. Hesten så virkelig godt ud på dagen, og jeg kunne godt lide hesten som individ.

Great Challenger går man vel aldrig galt i byen med og moderen Nobility har jeg selv trænet. Det var en fremragende væddeløber, som vandt løb i 2-års sæsonen. Hvis hesten var forblevet i min træning, så havde den tjent langt over en million, men sådan skulle det ikke gå, fortæller Morten Juul.

Jeg havde også broderen Mailstream som 2 og 3 års. Han indløb mere end en million kroner, og denne skulle også en tur til Flemming Jensen. Det var en fandens god hest, men den røg til Flemming mellem 3 og 4 års sæsonen.

Jeg ser frem til at arbejde med Halli Tiki fremadrettet, afrunder Morten Juul. –

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Scroll til toppen