Dansk Trav Kriterium 2020 til First Blood

Dansk Trav Kriterium 2020 gav sejr til Morten Juul-trænede First Blood (Prodigious), der via en perfekt styring fra Birger Jørgensen kunne sikre sig sejren og hele 472.000 kr. 

Vi skal ikke udtale om Skive-trænerens evner i poker, men i fredagens interview her på Travet.dk lød der ellers forsigtige toner om dagens vinder.

– Hvis du havde spurgt mig for tre måneder siden, ville jeg have jeg troet på sejr. Jeg har ikke været tilfreds med ham de seneste to starter, og et løb, som senest skal han under normale omstændigheder ikke tabe.

First Blood har ikke været på toppen de seneste tre til fire starter og jeg håber, han finder formen igen. Jeg har ikke gjort noget anderledes end tidligere, men han har lidt skæve blodværdier, men det er svært at gøre meget ved det.

Han ligger vel som nr. 3 til 5 i årgangen på nuværende tidspunkt, fortalte Morten Juul. –

Dagens løb

Birger Jørgensen kunne i en hastig åbning sende First Blood til spids, og derefter valgte Birger Jørgensen at slippe spidsen til spilfavoritten Fossa, som afviklede de første 500 meter efter 1.11,5. Knud Mønster havnede som første hest i andet spor bag næstfavoritten Frederik, som samtidig gav en perfekt rejse til Thomas Uhrberg, som havnede i andet par udvendigt bag Fetlock Joint.

Det kom en pludselig galop for næstfavoritten Frederik, hvilket betød at Anders Pedersen kom til at sidde godt til i andet par udvendigt bag Flamboro Downs. De første 1000 meter blev afviklet i tiden 1.13,6.

Steen Juul fik lov at styre begivenhederne fremme i front, indtil de første angreb blev sat ind. Flemming Jensen forsøgte på sidste langside at angribe bag Filibuster H, og i dennes ryg gik Knud Mønster med bag Frederik.

I sidste sving faldt Fetlock Joint, og den plads udnyttede Birger Jørgensen prompte. Den tidligere verdensmester sendte omgange First Blood ud i andet spor, hvor den ganske enkelt kunne afgøre Dansk Trav Kriterium til egen fordel. Fossa og Steen Juul besatte andenpladsen, mens Rene Jonassen bag Felix besatte tredjepladsen.

Vindertiden: 1.15,7/2000 m. Auto
Præmie: 472.000 kr.
Ejer: First Blood Stable
Opdrætter: Jürgen Hanke
Træner: Morten Juul
Kusk: Birger Jørgensen
Se løbet her.
Hør dagens vinderinterview her.

First Blood er tilmeldt præmiechancen

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Scroll til toppen