Dansk Hoppe Kriterium 2020 til Fascination

Dansk Hoppe Kriterium 2020 blev en ganske udramatisk affære, da Jean Pierre Dubois opdrættede samt ejet Fascination (Maharajah) sejrede for Jeppe Juel. Der var ingen slinger i valsen for den veludseende hoppe, der i dag viser at hun er dronningen i årgangen.

Fiore og Ken Ecce var hurtigst fra start, men som annonceret på forhånd så søgte Ken Ecce et rygløb. Den taktik kom til at passe helt perfekt, da Fascination og Jeppe Juel på første langside kunne overtage føringen.

De første 500 meter blev afviklet efter 1.11,4 og det var tydeligt, at Jeppe Juel omgående dæmpede tempoet efterfølgende Det fik i samme moment Rene Kjær til at tage initiativ bag Frontrunner Shadow, som havnede udvendigt på den førende Fascination.

Der var derefter ro på tingende, hvilket medførte en 1000 meters notering på 1.14,8. Steen Juul forsøgte på sidste langside at køre fremad bag Fly High Shadow, som desværre kort efter galoperede.

Jeppe Juel skruede op for tempoet i løbets sidste tredjedel, hvilket gjorde det svært at tage afgørende meter ind. Ken Ecce sad godt med bag den førende Fascination, som ganske enkelt kunne sejre i Dansk Hoppe Kriterium 2020 og dette før Fiore samt Finest Aveve på tredjepladsen.

– Jeg tror hun er bedst herhjemme, og jeg ved godt der er mange runner up i årgangen samt flere heste, der givetvis kommer tættere på, men hun har været klar de gange, hun har været i Danmark. Hun har været den bedste hele året, og derfor er det også dejligt hun kan vise det en dag, som i dag, fortalte Jeppe Juel blandt meget andet i dagens vinderinterview med Fast Track. –

Vindertid: 1.15,0/2000 m. Auto
Præmie: 184.000 kr.
Ejer: Pierre Dubois
Opdrætter: Pierre Dubois
Træner: Frode Hamre
Kusk: Jeppe Juel
Se løbet her.
Hør løbets vinderinterview på dette link.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Scroll til toppen