Kom Så Torkdahl (Solgt)

Kategori:

Beskrivelse

Den 3-årige Kom Så Torkdahl efter Andover Hall – Alexandria Ås udbydes i dag. Det er travtræner Jan Dahlgaard, der udbyder Kom Så Torkdahl.

Jan Dahlgaard har tidligere brugt vores salgsmenu, og hesten Vilda Tilde, som der dengang var tale om, har allerede vundet siden salget til dens nye ejere.

Nu udbyder man Kom Så Torkdahl, der er lillesøster til In The Shadow, som forleden var præmietager i Jydsk 3-årings Grand Prix på Jydsk Væddeløbsbane.

Mor satte rekord 12 og indløb 465 007 skr. mens far Andover Hall betragtes inden for travsporten som en levende legende. Andover Hall kåret som Årets Hest i kategorien efter at have vundet otte ud af ni starter. Som 3-åring vandt han bl.a. World Trotting Derby, mens han blev nummer to i Kentucky Futurity og American National.

Andover Hall satte rekord 1.09.4 og tjente $870.510 – han vandt 11 sejre i 22 starter.

Mormor har været dygtig

Mormor til Kom Så Torkdahl er amerikanske Proxima, hvis afkom har indløbet mere end 5.7 millioner svenske kroner.

Vi bemærker at tre af hendes otte afkom har rundet en million svenske kroner i karriereindtjening. De fleste vil genkende Primary Ås med rekord 10.

Evita Ås vandt 20 løb i karrieren, tjente 1.6 million skr. og satte rekord 12. Promise Ås satte ligeledes rekord 12 og tjene 1,3 million skr.

Der er dermed rigtig fine papirer på både mor og farsiden hos Kom Så Torkdahl.

Jan Dahlgaard fortæller

Sød og rar hest, der kan pt, 1.22. Er nogle måneder fra at være startklar.

Måler: 166 cm.

Udbudspris: 40.000 + moms.

Kontakt travtræner Jan Dahlgaard på: 2886 5024 kr.