Keystone Flamingo

kr. 15.000,00

Kategori:

Beskrivelse

[the_ad id=”740065″]

Den 3-årige Keystone Flamingo (Lavec Kronos) er meldt i alle årgangsløb. I dag udbydes hoppen med den fine morlinje.

I dag udbydes hesten til salg via salgsmenuen.

“Hun er meldt i alle årgangsløb, og der er ingen fejl på hende. Hun træner pt. i underkanten af 1.30/2000 m. og er en fin model, lyder det fra Jægersro-træneren i dag.

Keystone Flamingo træner på en fin måde, som videomaterialet også viser. Keystone Flamingo er hesten som Ken Ecce sidder bag i disse videoer.”

Hesten ejes af Cathleen Erica Nielsen

Mormor mor til verdensstjerne

Hvis man nærstudere morsiden på Keystone Flamingo finder man mormor Somack. Hun er bla. mor til verdensstjernen Commander Crowe, og samlet har afkom efter Somack indløbet 38.1 million svenske kroner.

Somack er også mor til millionærer som Master Crowe og Mac Peter.

Et kig nedad på morsiden finder man hoppen Super Ribb, der vandt 27 af karrierens 58 løb, og løb 765.350 skr. Hun er mor til millionæren Super Somolli, der vandt 18 af karrierens 64 starter.

Der er dermed på morsiden flere millionærer. Fire gange findes vinderen af et af Europas største sprinterløb, Hugo Åbergs Memorial på Jägersro i den meget nære familie til Keystone Flamingo! Hendes far, Lavec Kronos vandt løbet i såvel 2010 som i 2011, og de to følgende vandt Commander Crowe, der er broder til Keystone Flamingos mor, Brown Sweet Sugar storløbet!

Udbydes

Travet.dk er kontaktperson på denne – Ydeligere spørgsmål om selve hesten skal rettes til træner Ken Ecce.

Pris 15.000 kr.

Står på Jægersro.

Travet.dk kan kontaktes på 4242 9451 eller Ulrik@Travet.dk.