Home 3-åringer Fiona Ice

Fiona Ice

Knud Erik Ravn benytter sig i dag af salgsmenuen på Travet.dk. I dag udbydes talentfulde Fiona Ice, som har vist gode fart-ressourcer i karrierens hidtidige tre starter.

Hun kunne have stået med tre sejre for det, har hun vist fart til. Hun løber dog fortsat lidt ukoncentreret, men både evner og fart er der masser af.

Der er tale om en talentfuld hoppe, og vi skal gøre opmærksom på, at denne ikke bliver foræret væk for småpenge. Den rækker et godt stykke denne store flotte hoppe.

Fiona Ice er efter franske Prodigious. En hingst, der ligeledes er far til heste som Carna Sensei, Bombastic Design, First Blood og 2-års talentet Borups Viking med flere.

Som billederne også indikere er der tale om en velsammensat traver. Der er moms på Fiona Ice. Alle bud under 50.000 kr. har ingen interesse.

Det er muligt at se løbsrepriser med Fiona Ice på dette link.

Læs mere om Fiona Ice her.

Bud ønskes til Knud Erik Ravn på 4018 7858

Kategori:

SENESTE NYHEDER

Covid-19 update – Sikker til væddeløb!

0
Racing Arena meldte tidligere i dag ud på egen hjemmeside og derefter fulgte Dansk Hestevæddeløb op. Der er for lidt siden redigeret i den...

Skive – Amatørerne i fokus

0
Vi er klar med et 5 løbs program udelukkende for alle trav amatører. Der er pt. 2 former for løbsdage amatørerne kan komme ud at...

Kommunikation – Tegner sig et billed af tingene

0
Flytningen af Aalborg Store Pris weekenden puster igen til debatten omkring kommunikation i dansk travsport. Siden flytningen af, har bølgerne gået højt og flere...