Dunst

Løbshesten Dunst (Super Photo Kosmos) udbydes i dag. Den 5-årige hoppe har i år sat rekord 14 og vundet to løb. Hesten står i Skive-området og er amatørtrænet.

Dunst står aktuelt med 30.900 kr. på præmiekontoen, og der er tale om en særdeles starthurtig hoppe, som senest løb 16 fuld vej på Fyens Væddeløbsbane efter føring undervejs.

Trænger til nye øjne og ny input – Dunst har sin klare force på sprint og via sin starthurtighed, har hun gået flere stærke løb på netop denne distance.

Dunst er efter hoppen Nemcova, som i avlen har leveret fine løbsheste som Coutinho og Bellucci, som sammenlagt vandt 11 løb.

Dunst er helsøster til talentfulde Coutinho, som i 2019 vandt fire løb i regi Jeppe Juel, og alle moderens tre afkom har sejret. Dunst er opdrættet af Jette Fischer.

Længere tilbage på morsiden finder man Claudia Schiffer (Giant Chill), som vandt syv løb i karrieren. Hun er selv efter hoppen Golden Nevele, som de fleste travelskere kender for at være mor til den dobbelte danske millionær Picolo Diavolo samt den danske millionær O´Bidjar. Her kan også nævnes Butragueno, som tjente mere end 735.000 i karrieren.

Der render dermed rigtig godt blod rundt i Dunst, som udbydes til 25.000 kr.

Kontaktperson er Verner Kristensen – Telefon 4042 8269.

Kategori

Relaterede varer

Scroll til toppen