Home Ældre heste Dazzling Diamond

Dazzling Diamond

DKK 22.000

Billedskøn 5-årig vallak sælges i hurtig handel.  Dazzling Diamond har været en sent udviklet hest, men en kommende ejer får en færdigvokset og startklar væddeløber.

Dazzling Diamond har fire top fire placeringer indenfor de seneste fem starter. Flere sejre ligger lige om hjørnet, og hvad kan man forvente mere.

Hesten har en lav præmiesum, blot gjort 11 starter og en hest der er lige til at starte. En sådan hest koster normalt, men denne udbydes til blot 22.000 kr.

I skal ikke koncentrere jer om resultatrækken før i år. Han har ikke været klar før i år, men tidligere har vi gået efter at få de 12.000 kr.

Derefter ønskede vi at give ham lidt løbsrutine, og nu er han der. Vi har få mange heste selv, så det er lidt med blødende hjerte, at vi må skille os af med ham.

Den eller de kommende ejer får en hest, som kommer til at vinde flere løb fremadrettet. Der er en virkelig god motor i hesten, oplyser sælger.

Hesten er sød og rar i det daglige oplyser sælger yderligere.

Sælger er Bo Laursen, og han kan kontaktes på telefon –  22 92 8747

 

Kategori:

SENESTE NYHEDER

Flot arbejde af Jan Friis

0
I morges kunne vi oplyse om Tycoon Conway Hall (Conway Hall), der skal forsøge at tage ind billet til Hugo Åbergs. Den samme dag...

Disse bestod – nye licensindehavere i Aalborg

0
Der har den seneste tid været afholdt licensprøver på flere af landets travbaner. I går var turen kommet til Racing Arena Aalborg, hvor tre...

Blog – Tag nu ansvar

0
Det er efterhånden længe siden at denne skribent satte sig til tasterne, og udtrykte sine holdninger og meninger i et blogindlæg. I går kunne...