Bjarne Sørensen sælger følhopper

Kategori:

Beskrivelse

På grund af for stort hestehold, afhændes følhopper på særdeles fordelagtige vilkår.

Casanostra født 2010, v Muscles Yankee morfar Angus Hall, Casanostra er svensk registreret

Diamond Are Forever født 2016, v Pastor Stephen morfar Muscles Yankee, Diamnod er svensk registreret

Queen Lythonia født 2011, v/Gigant Neo morfar Giant Force, Queen Lythonia er norsk registreret.

Henvendelse til: Bjarne Sørensen 2530 2831.

Om Stutteri Spring & Stald Tårs

Stutteri Spring v/Helene Gravesen & Stald Tårs v/Bjarne Sørensen blev forenet i 2004 i Vadum, beliggende umiddelbart nord for Aalborg.

Stutteriet beskæftiger sig i dag med eget opdræt, opstaldning af følhopper samt hingstestation. Vi har således gennem tiderne haft ejerskab i hingstene Netted, Rockaroundtheclock, Storstadsbusen og Trophy Catch.

Stutteriet består af to ejendomme med 36 bokse fordelt i flere staldafsnit. Der er tre store løsdriftsstalde og 50 tønder land lagt ud i folde med omdrift.

Værdigrundlag

Vi forsøger at opdrætte heste på den mest naturlige måde i forhold til hestens trivsel og set i forhold til hestens oprindelige natur som et flokdyr.

Vi forsøger at opdrætte heste som får en god holdbarhed i form af meget tid på store folde i flokke som er homogene. Vi fravænner føllene gradvist om efteråret sådan de starter med at være fravænnet om natten og går sammen med hopperne om dagen. Når vi vurdere at føllene er klar bliver de fravænnet på døgnbasis.

Vi har efter mange års erfaring valgt at føllene får egen boks om natten da restitution er en meget vigtig del af en god opvækst. Det er vigtigt at føl får ro til at ligge sig til at hvile når føllet har behov for dette. Set i forhold til stress er det også en vigtig faktor at føllet ikke er ¨påvirket¨ af en alfahan 24/7.

Vi fodrer med Krafft Foal indtil 1 års alderen. Herefter fodre vi med Krafft Groov / Protein + müesli med cikorierod der har sundhedsfremmende egenskaber for fordøjelsessystemet.

Stutteri Spring & Stald Tårs er i 2023 med på annonceholdet her på Travet.dk.

00