Bedækning ved Great Challenger

kr. 10.000,00

Kategori:

Beskrivelse

Bedækningsret ved Great Challenger ud bydes. Bedækningen kan bruges i 2024.

Talent på talent, stjerne efter stjerne og en bredde på et meget højt niveau, det er historien om Great Challenger i avlen.

Great Challenger debuterede i avlen i 2005, og det sagde bang-bang med det samme. O-årgangen var den første med sejrsheste på samlebånd. Koryfæer som Only The Lonely, Orion Hindø, Odysseus, Osbourne, Out Of Nowhere, Ohio Gilbak og Odin Rush med flere, og så den helt store juvel: Copenhagen Cup-vinderen Orali med 22 sejre og 2.027.183 kr.

Næste årgang, P-årgangen, indeholdt allerede en klassisk vinder. I landets ældste klassiske løb afviklet siden 1896. Dansk Opdrætningsløbs-vinderen Pikachu C N.

Tredje årgang gav så en dobbelt klassisk vinder i Rusty Dust. Et af dansk travsport største talenter nogensinde, med sejre i både Dansk Opdrætningsløb og Dansk Trav Kriterium. Rusty Dust overvintrede som derbyfavorit a la Tarok, men en skade bremsede muligheden for at gøre rent bord i sportens tre klassiske løb. På trods af kun 22 starter blev Rusty Dust medlem af millionærklubben.

Great Challenger har også en europamester på visitkortet. Herlige Tano Bork. Som Orali og Rusty Dust indgår Tano Bork i millionærklubben.

I 2011 blev Great Challenger championhingst i Danmark og sammenlagt er denne titel vundet fem gange. Great Challenger og dennes betydning for dansk avl er uden sammenligning.

Foreningen af Traveropdrættere i Danmark, eller i daglig tale, det mere mundrette Opdrætterforeningen, har siden 1938 været en væsentlig faktor i den danske travavl. Via opkøb af hingste i USA har foreningen igennem årene stillet nyskabende avlshingste til rådighed for de danske opdrættere.

Udover hingsteudbuddet yder Opdrætterforeningen også konsulentbistand og anden hjælp til nuværende og nye opdrættere.

I dag udbydes en bedækning til brug i 2024.

Bedækningen udbydes for 10.000 kr.

Kontaktinfo er 4098 6244.