fbpx
Home > Nyheder > Sverge – Nu kommer udvidet udstyrsinfo!

Sverge – Nu kommer udvidet udstyrsinfo!

Nu kommer det næste trin i udstyrsinformationen – hvilken sulky bruges der i de respektive væddeløb. Fra 1. marts vises de nye udstyrsoplysninger i både start- og resultatlisterne, oplyser det svenske forbund.

I Danmark kæmper inkarnerede spillere fortsat for at få oplyst sko-info. I Sverige er man får længst kommet til den konklusion at denne information er vigtigt for det spillende publikum.

I dag meddeler Travsport.se, at man tager skridtet videre, og fremadrettet også vil oplyse omkring hvilke sulkyer der bruges hos den enkelte.

Fra 1. marts vises bogstaverne A, H og S i start- og resultatlisterne sammen med skooplysningerne. Disse svarer til amerikanske Sulky, Hybrid og Sulky. Information om, hvad hver sulky type svarer til, findes nedenfor.

– Det er meget glædeligt at kunne tilbyde en funktion, der har været efterspurgt af mange. Nu har vi en løsning, der giver spillere og publikum nøjagtige og klare oplysninger, samtidig med at det er let for træneren at bruge. Ved hjælp af sulky-producenter kan vi indtaste og farve sulkys for nem kontrol og takket være at coacherne er i stand til selv at foretage ændringerne via brugerkontoen, får vi hurtige opdateringer, siger Petter Johansson, sportschef hos Svensk Travsport.

Se hele pressemeddelelsen fra Travsport.se her.

Du ville måske også kunne lide
Sverige – Salgshest sejrede direkte!
Spillehjørnet – Eskilstuna og Jægersro er fokus
Stor formiddag for Bo Falsig
x
Travet.dk

Travet.dk