fbpx
Home > Nyheder > Noras Bean støtter dansk talent

Noras Bean støtter dansk talent

Kredsen omkring Noras Bean, har valgt at støtte op om et af Danmarks store talenter. Kamilla G. Plambech har trods sin unge alder allerede vist sit store talent gennem flere år.

“Et af de vigtigste spørgsmål i travsporten, er om vi kan tiltrække og sidenhen fastholde sportens unge mennesker, så da vi fik muligheden for at støtte op om et af sportens lysende talenter, så tog det ikke mange minutters betænkningstid, fortæller kredsen omkring Noras Bean til Travet.dk.

Med de resultater, hun har vist, og det talent og den ambition, hun har, er hun et fremtidigt navn i branchen. Kamilla G. Plambech går netop nu på travskolen Wången.

Vi er overbeviste om, at Kamilla vil fortsætte med at gøre stor reklame for sig selv og dermed også for Nora’s Bean fremadrettet, uddyber Helena Backlund overfor Travet.dk.”

Fra lille Kamilla på 9 til i dag

Der er sket meget fra tiden på SPT, hvor Kamilla G. Plambech kørte rundt med ponyen Paw. En tiltalende pony, som Kamilla havde stor gavn af i flere sæsoner. Sidenhen blev det til endnu bedre ponyer, og ambitionen om at dygtiggøre og udvikle sig, har fulgt med hele vejen.

Hos Anders F. Jensen, har Kamilla været med rundt, og har i en ung alder således lugtet til livet med hestene på professionelt plan. Det er en ung dame med gode værdier, et godt hoved og ikke mindst en lyst til at suge lærdom til sig.

Jeg kan ikke, og jeg vil ikke, er ikke ord som Kamilla gør brug af. Hvis der er noget der driller, så kan man være fuldkommen sikker på, at så går der ikke længe før, at den unge dame sætter sig for at lære tingene. Det med at springe over, hvor gærdet er lavest, har aldrig ligget til Kamilla G. Plambech.

Netop den mentalitet, og den iver for hele tiden at lære gør at Kamilla G. Plambech når de mål, hun sætter sig for. Hun vandt såedes forleden med familiens egen Anders And på Østersund.

En hest, som i glimt har vist godt evner, men også har galoperet ofte. Mor Maria og Kamilla G. Plambech har dog altid troet på hesten, og har aldrig skænket det en tanke, at skille sig af med deres øjesten.

Alene den tålmodighed, som Kamilla har vist omkring Anders And viser, hvordan man med målrettet arbejdet og med stor tålmodighed kan rykke på tingene i en positiv retning.

Hende kommer vi til at høre mere til fremadrettet.

Fotos af KM FOTO og Travet.dk.

Du ville måske også kunne lide
Sådan Kamilla – Ung dansker sejrede i dag
Bliver første danske startende afkom kåret
Vi tog pulsen på Bellinga Hestecenter
x
Travet.dk

Travet.dk