Forside Udland Video - Paw Mahony fik besøg inden Norsk Trav Derby

Video – Paw Mahony fik besøg inden Norsk Trav Derby

Paw Mahony deltager i eftermiddag i det norske derby med 4-årige MillMighty (Make It Happen). Travet.dk var i torsdag i i kontakt med Paw Mahony, og det samme har et videohold.

– Millmighty er en god 4 åring, som jeg har haft høje tanker om længe. Han har en enorm styrke og fantastisk teknik. Det i kombination med et godt løbshoved.

Jeg har hele året forsøgt at bygge ham op til netop derbyet i Norge og følelsen er, at han er så klar og i orden, som han kan være. Jeg regner med, at han har topform til søndag.

Realistisk set så skal vi være glad, om vi er 4-5-6er i mål, men drømmene strækker sig selvfølgelig længere end det. Jeg regner med at vi køre uden sko for første gang og eventuelt vatudtræk.

Frem mod dagens start, har Årjängstravet.dk lavet denne fine video med Paw Mahony.

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Ny Skive-hest indkøbt

0
Skive Trav har i dag offentliggjort banens nye anpartshest. I år har Skive-hesten været Ebay Holmsminde, som i dag er til start på hjemmebanen. Den...

Covid-19 update – Sikker til væddeløb!

0
Racing Arena meldte tidligere i dag ud på egen hjemmeside og derefter fulgte Dansk Hestevæddeløb op. Der er for lidt siden redigeret i den...

Skive – Amatørerne i fokus

0
Vi er klar med et 5 løbs program udelukkende for alle trav amatører. Der er pt. 2 former for løbsdage amatørerne kan komme ud at...