Forside Udland Video - Dansk montesejr i Canada

Video – Dansk montesejr i Canada

Den tidligere Lunden-rytter Karoline Østergaard Nielsen sejrede i aftes i Canada. Det skete på Hanover Raceway, hvor den danske monterytter sejrede på ryggen af Waikiki Hanover, der trænes af Alan D. Fair.

I 2015 rejste den sjællandske rytter til Canada, hvor hun sidenhen har været stærkt involveret i at udbrede kendskabet til monté-løb i landet.

I dag har Karoline Østergaard Nielsen også taget en træneruddannelse, og i aftes blev det til en klar og sikker sejr efter et fint ridt.

Karoline tog i 2008 springet fra galopsporten til travsporten, hvor hun først hjalp til hos Per Damberg og sidenhen Arvid Olsen.

– Arvid tog rigtig godt imod mig i 2008. Han har lært mig utroligt meget. Dengang jeg startede hos ham, havde jeg kun været i travsporten i få måneder og kunne knap nok lægge en sele på en hest.

Jeg havde nærmest ingen interesse i selve travløbene og kom egentlig kun for at hygge mig med hestene.– I 2010 var jeg første gang til travløb for første gang. Det var altså efter to år i stal-den. Efterhånden som tiden gik, blev jeg selv-følgelig langt bedre til at håndtere det hele. Herefter begyndte jeg at starte flere heste, fortalte Karoline Østergaard Nielsen til Væddeløbsbladet i 2015.

I 2011 tog Karoline Østergaard Nielsen montelicens.

Sejren til Karoline Østergaard Nielsen kan ses 43 minutter inde i denne video.

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Covid-19 update – Sikker til væddeløb!

0
Racing Arena meldte tidligere i dag ud på egen hjemmeside og derefter fulgte Dansk Hestevæddeløb op. Der er for lidt siden redigeret i den...

Skive – Amatørerne i fokus

0
Vi er klar med et 5 løbs program udelukkende for alle trav amatører. Der er pt. 2 former for løbsdage amatørerne kan komme ud at...

Kommunikation – Tegner sig et billed af tingene

0
Flytningen af Aalborg Store Pris weekenden puster igen til debatten omkring kommunikation i dansk travsport. Siden flytningen af, har bølgerne gået højt og flere...