Forside Udland Resultatformidling - Sverige og Frankrig

Resultatformidling – Sverige og Frankrig

En lille kort resultat-rundtur fra Sverige og Frankrig.

Sverige: Det blev fredag aften til en enkelt sejr, da Niels Jørgen Jensen opdrættede Feeling Fat (Farifant) sejrede på Bollnäs. En fin indsats leverede den 3-årige vallak, som dermed tog sin anden sejr indenfor en måned.

Fredag aften kunne Josefine Frank køre Feeling Fat til sejr i tiden 1.16,7/2140 m. Auto. En sejr til 25.000 SEK. Det var kuskens tredje sejr i blot syv karrierestarter.

Se løbet nederst.

Lars Marcussen trænede Maroma Wibb, hentede en tredjeplads på Solvalla. En indsats, der blev belønnet med 37.500 SEK.

En tredjeplads blev det også til Kim Pedersen-trænede Hennessy A M. Denne indsats blev ligeledes belønnet med 37.500 SEK.

Thomas Lind-Holm kunne se hans to opdræt Furies Rain og Foreign Rain tage to femtepladser til 12.000 SEK hver.

En femteplads blev det også til Søren Kolberg-trænet Staro Obrigado. En fin indsats leverde den 3-årige traver, der blev belønnet med 12.000 SEK.

Frankrig: I Frankrig noterede vi en andenplads til danskejet Humble Stance (Repeat Love), der på denne konto hentede 3.750 euro. Humble Stance ejes af Panamera Racing og trænes af Tomas Malmqvist. Se løbet her.

Stutteri Shadow

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Covid-19 update – Sikker til væddeløb!

0
Racing Arena meldte tidligere i dag ud på egen hjemmeside og derefter fulgte Dansk Hestevæddeløb op. Der er for lidt siden redigeret i den...

Skive – Amatørerne i fokus

0
Vi er klar med et 5 løbs program udelukkende for alle trav amatører. Der er pt. 2 former for løbsdage amatørerne kan komme ud at...

Kommunikation – Tegner sig et billed af tingene

0
Flytningen af Aalborg Store Pris weekenden puster igen til debatten omkring kommunikation i dansk travsport. Siden flytningen af, har bølgerne gået højt og flere...