Forside Udland Norge - Bo Westergaard i kamp om 750.000

Norge – Bo Westergaard i kamp om 750.000

Bo Westergaard kvalificerede for nylig staldens Louisiana til Norsk Hoppe Kriterium. Det skete via en tredjeplads, og i dag tager Bo Westergaard selv turen til Norge for at køre.

En finale, hvor der køres om en førstepræmie på 750.000 NOK

Louisiana er en 3-årig hoppe, der ejes af sin opdrætter Jan Øyvind Skoie. Hoppen er efter Explosive Matter og den svenske hoppe Sanna Bob, som selv var en dygtig væddeløber.

Sanna Bob vandt selv syv løb i karrieren og tjente 565.907 kroner i karrieren. I avlen har hun leveret Louisiana samt den et år ældre Badlands (Raja Mirchi).

Louisiana har inden eftermiddagens start i Norsk Hoppe Kriterium gjort ti starter i karrieren, hvilket har resulteret i to sejre og 54.773 kr. I dag kæmpes der om en førstepræmie på 75.000 NOK.

Bo Westergaard og Louisiana starter fra spor 11 og kan følges kl. 15.50.

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Covid-19 update – Sikker til væddeløb!

0
Racing Arena meldte tidligere i dag ud på egen hjemmeside og derefter fulgte Dansk Hestevæddeløb op. Der er for lidt siden redigeret i den...

Skive – Amatørerne i fokus

0
Vi er klar med et 5 løbs program udelukkende for alle trav amatører. Der er pt. 2 former for løbsdage amatørerne kan komme ud at...

Kommunikation – Tegner sig et billed af tingene

0
Flytningen af Aalborg Store Pris weekenden puster igen til debatten omkring kommunikation i dansk travsport. Siden flytningen af, har bølgerne gået højt og flere...