Forside Udland Kæmpe succes til Kim Pedersen - Henter 750.000 NOK

Kæmpe succes til Kim Pedersen – Henter 750.000 NOK

Danske Kim Pedersen har netop vundet Norsk Trav Kriterium på Bjerke. En sejr til en værdi af 750.000 norske kroner og sikke en langside High Flyer (Bold Eagle) leverede i dag.

Fra tredje par udvendigt sendte Erlend Rennesvik High Flyer afsted gennem tredje spor, da man begyndte at angribe længere tilbage. Det gik stærkt på sidste langside, hvor High Flyer skyllede forbi de foranliggende, og samtidig kom der ikke meget bagfra.

Det gav mange længder ned til de øvrige, hvor kun Custom Cheval optog jagten. I en hurtig afslutning kunne High Flyer afvise Custom Cheval ned gennem opløbet.

750.000 kroner var der til ejerkredsen Fredrik Holth/Granli. Vinderhesten er opdrættet af Tormod Maske & Nor Trot KB.

– Jeg har sagt det samme et par gange nu, at det gælder om at betale de hårdt satsende ejere tilbage. Vi købte denne hest bare to timer gammel, og det betyder meget på mange punkter, fortalte en meget rørt Kim Pedersen til Rikstoto.

Der blev knyttet næver og grædt glædeståre fra Kim Pedersens team, og man forstår til fulde glæden. Løbet kan ses her.

High Flyver sejrede i tiden 1.13,0/2100 m. Auto.

Den unge dansker Patrick Richard Larsen, som er en del af Team Kim Pedersen, har netop delt denne video.

 

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Covid-19 update – Sikker til væddeløb!

0
Racing Arena meldte tidligere i dag ud på egen hjemmeside og derefter fulgte Dansk Hestevæddeløb op. Der er for lidt siden redigeret i den...

Skive – Amatørerne i fokus

0
Vi er klar med et 5 løbs program udelukkende for alle trav amatører. Der er pt. 2 former for løbsdage amatørerne kan komme ud at...

Kommunikation – Tegner sig et billed af tingene

0
Flytningen af Aalborg Store Pris weekenden puster igen til debatten omkring kommunikation i dansk travsport. Siden flytningen af, har bølgerne gået højt og flere...