Forside Udland Jægersro - Fin start for danskerne

Jægersro – Fin start for danskerne

Der var blot fire heste til start i Jægersro Supersprint, men det blev et ganske seværdigt væddeløb alligevel. Morten Staal havde på forhånd meldt ud, at startmomentet kunne være afgørende, og det lykkedes også for spilfavoritten Pastore Bob at svare Tycon Conway Hall fra start.

Flemming Jensen søgte ned bag Peter Untersteiner for at tage initiativ med 550 meter til mål. Her satte Tycoon Conway Hall den førende Pastore Bob under vedholdende tryk og ind mod målstregen blev der vist fremragende sport.

Det var tæt over målstregen, hvor Pastore Bob lige akkurat kunne afvise en velgående Tycoon Conway Hall, som i den grad var over sine halsproblemer.

En stærk præstation af den danske traver.

Dagens 1 løb på Jægersro, gav en andenplads til Jeppe Juel og egentrænede Global Yankee. I samme løb blev det til en tredjeplads til Kenneth P. Hansen-trænede Giant Design.

Se de to første løb fra Jægersro her.

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Covid-19 update – Sikker til væddeløb!

0
Racing Arena meldte tidligere i dag ud på egen hjemmeside og derefter fulgte Dansk Hestevæddeløb op. Der er for lidt siden redigeret i den...

Skive – Amatørerne i fokus

0
Vi er klar med et 5 løbs program udelukkende for alle trav amatører. Der er pt. 2 former for løbsdage amatørerne kan komme ud at...

Kommunikation – Tegner sig et billed af tingene

0
Flytningen af Aalborg Store Pris weekenden puster igen til debatten omkring kommunikation i dansk travsport. Siden flytningen af, har bølgerne gået højt og flere...