Forside Udland I dag - Svenske kriterieprøver med dansk deltagelse

I dag – Svenske kriterieprøver med dansk deltagelse

Kim Pedersen, Søren Kolberg, Flaata Stable og Thomas Lind-Holm er alle repræsenteret i de svenske kriterieprøver, som afvikles i dag på Solvalla.

Fra Norge tager Kim Pedersen turen til Solvalla med Hennessy AM, som sidste år blev købt for 150.000 dollars. De seneste fire starter har indbragt 1.059.000 SEK.

Thomas Lind-Holm er repræsenteret i kriterieprøverne med Furies Rain (Muscle Hill – Alexia Ås), der er er lillebror til millionæren Ganga Bae.

Skive-opdrætteren har samtidig repræsenteret ved Foreign Rain. Elitauktionen 2018 blev en god oplevelse for Thomas Lind-Hold, da Foreign Rain (Muscle Hill – Savvy Yankee) blev solgt for 950.000 skr. Den svenske stortræner Robert Berg var køber af Foreign Rain, der i 2018 blev årets dyreste hest på Elitauktionen.

I 2018 indkøbte Søren Kolberg Staro Obrigado for 80.000 SEK på den svenske Kriterieauktion. I karrierens otte starter er det blevet til to sejre og 157.976 SEK. Den 3-årige hingst har aldrig været dårligere placeret end nummer tre i løbssammenhæng.

En oversigt over de danske starter i kriterieprøverne kan ses her.

5 Løb nr. 3 Hennessy AM – Erik Adielsson (Kim Pedersen)

6 Løb nr. 9 Furies Rain – Peter Untersteiner

8 Løb nr. 12 Hulken Sisu – Magnus A Duse (Ejet af Flaata Stable Danmark)

10 Løb nr. 5 Foreign Rain – Robert Berg (Opdrættet, at Thomas Lind-Holm)

11 Løb nr. 9 Staro Obrigado – Per Lennartsson (Søren Kolberg)

Du finder baneprogrammet til aftenens løb i Stockholm her: Solvalla 11. september

Som oplyst tidligere er der også dansk til start i form af Panamera Racing, Stutteri La Marc med flere denne aften.

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Covid-19 update – Sikker til væddeløb!

0
Racing Arena meldte tidligere i dag ud på egen hjemmeside og derefter fulgte Dansk Hestevæddeløb op. Der er for lidt siden redigeret i den...

Skive – Amatørerne i fokus

0
Vi er klar med et 5 løbs program udelukkende for alle trav amatører. Der er pt. 2 former for løbsdage amatørerne kan komme ud at...

Kommunikation – Tegner sig et billed af tingene

0
Flytningen af Aalborg Store Pris weekenden puster igen til debatten omkring kommunikation i dansk travsport. Siden flytningen af, har bølgerne gået højt og flere...