Forside Udland Monté - En god dag for danskerne

Monté – En god dag for danskerne

Det er blevet en god dag for danskerne i det svenske. Henriette Larsen har netop vundet på Halmstad på ryggen af Cantab Hall-sønnen Ville Ima og tidligere på dagen blev danske Close To Heaven nr. to på Rattvik.

Det var niende sejr til Henriette Larsen i år, og dagens sejr indbragte 30.000 SEK. Der var ligeledes dansk på andenpladsen i form af Svend Dyhrberg-trænede Ruth K.

Ville Ima sejrede i tiden 1.16,7/2160 m. Volte.

Close to Heaven, der tidligere var ejet af Jan Friis og Costa Stable, blev i marts måned solgt til Sverige. Her er det blevet til en god start, og i dag blev det til yderligere 50.000 SEK.

Kurt S. Pedersen opdrættede Close To Heaven (S J´s Photo) blev solgt til svenske interesser, som valgte at sende den danske vallak i træning hos Björn Goop.

I svenskerens regi er det blevet til fire starter, hvilket har resulteret i en sejr, to andenpladser og en sjetteplads. I alt har Close To Heaven indløbet 102.000 SEK.

I dag blev det til en andenplads på Rattvik.

Se de to omtalte løb her.

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Fox On The Run er en topchance

0
Fredag venter der en toptrav fra Fyens Væddeløbsbane, hvor hovedbegivenhederne bliver DM for Hopper og Richard Møller Nielsen's mindeløb. Fredagens rammeprogram indeholder også et interessant...

Lars Marcussen med højintense dage

0
Lars Marcussen og Charlotte Almbjerg fik i går den glædelige nyhed, at tophoppen Candy La Marc er konstateret drægtig ved Raja Mirchi. I aften...

Mange henvendelser modtaget fra nær og fjern

0
I dag har salgsmenuen sagt velkommen til 1-årige Heldig Grand, og dermed er salgsmenuen opdateret. En salgsmenu, hvor der i disse dage er interesse...