Øv – Shadows Yankee holdt desværre ikke

206

Kim Pedersen med bopæl i Norge har desværre sande, at staldens talentfulde Shadows Yankee (Muscle Yankee) ikke holder til at løbe væddeløb længere. En konstatering, som medejer Lars Hoffmann, bekræfter overfor Travet.dk.

Shadows Yankee indledte karrieren sidste år, da den vandt sin debut. Forventningens glæde blev afløst af tristhed, da den nuværende 4-åring desværre blev alvorligt skadet.

Det var en skade, der holdt Shadows Yankee ude i et helt år, og i den periode foregik noget af genoptræningen på Hammerthor Poolcenter.

Som vi kunne skrive her på siden, så vendte Shadows Yankee tilbage til løbene med to sejre og en andenplads i de fire efterfølgende starter i år. Det er blevet til otte starter i denne sæson, og samtlige af disse har resulteret i præmiegivende placeringer.

Det er derfor, en trist nyhed Lars Hoffmann kan bekræfte i dag. Til Travet.dk fortæller han:

– Det er den gamle skade i et hovben, der er brudt op samme sted som sidst. Vi synes i ejerkredsen, at det er bedst for hesten, at vi stopper nu. Det er et hårdt tab for os, da hesten bestemt er med store evner, men det er også synd for hestens oppasser, som er meget knyttet til Shadows Yankee.

Vi er fem mand i ejerkredsen, afrunder danske Lars Hoffmann.

Shadows Yankee afslutter karrieren med tre sejre i ni starter.

Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.