Forside Udland Kim Pedersen med trænersejr - Elmo Ice nr. 2

Kim Pedersen med trænersejr – Elmo Ice nr. 2

Danske Kim Pedersen har etableret sig i Norge med en sund og fin forretning. De seneste uger har staldens heste leveret på højt niveau og i aftes hentede Kim Pedersen endnu en trænersejr.

Erlend Rennesvik kunne i aftes køre Thai Daenerys (Broadway Hall) til sejr på Bjerke. Det skete i tiden 1.14,5/2140 m. Auto. Sejren indbragte den nette sum af 22.000 NOK.

Elmo Ice nr. 2

Stutteri Ice-opdrættede Elmo Ice skulle onsdag forsøge at hente årets syvende sejr. Skuepladsen var Bjerke-banen i Oslo, hvor træneren Ole Johan Østre selv forvaltede chancen i sulkyen.

Fra start kom Elmo Ice til at sidde i tredje par udvendigt, som sidenhen blev til fjerde par udvendigt, alt i mens Dontgiveme Chocolate førte an efter 11,6/500 meter, hvorefter der kom føringsskifte.

En offensiv Zlatan Classic kunne overtage føringen til 15,1/1000 meter. Temponedsættelsen fik Ole Johan Østre afsted i tredje spor, og Elmo Ice havnede således som første hest i andet spor.

I sidste sving havde førerhesten udspillet sin rolle, og det betød, at Elmo Ice overtog føringen. Udvendigt blev Vitro Diablo dog en hård nød at knække, og Vitro Diablo skar således målstregen først.

Elmo Ice tog andenpladsen i 1.14,8/2600 meter auto. Der var 11.000 norske kroner i andenpræmie til Elmo Ice, der dermed runder den kvarte million i norske kroner med 251.941 på præmiekontoen.

Stutteri Ice

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Fox On The Run er en topchance

0
Fredag venter der en toptrav fra Fyens Væddeløbsbane, hvor hovedbegivenhederne bliver DM for Hopper og Richard Møller Nielsen's mindeløb. Fredagens rammeprogram indeholder også et interessant...

Lars Marcussen med højintense dage

0
Lars Marcussen og Charlotte Almbjerg fik i går den glædelige nyhed, at tophoppen Candy La Marc er konstateret drægtig ved Raja Mirchi. I aften...

Mange henvendelser modtaget fra nær og fjern

0
I dag har salgsmenuen sagt velkommen til 1-årige Heldig Grand, og dermed er salgsmenuen opdateret. En salgsmenu, hvor der i disse dage er interesse...