Forside Udland Empire overlegen på Jægersro – Vandt på 10 notering

Empire overlegen på Jægersro – Vandt på 10 notering

Sikke en opvisning af Empire (Væsterbo Prestige) og sikke en succes for Leif Hansen & Judy Pålsson, der købte årets derbyfavorit for den nette sum af 150.000 kroner på den danske derbyauktion for år tilbage.

Empire er opdrættet af Panamera Racing og trænes af svenske Tomas Malmqvist. I dag var den 4-årige væddeløber sine konkurrenter fuldkommen overlegen, og tilmed på den helt store scene på Hugo Åberg Dagen.

Empire dansede i dag banen rundt til sejr i tiden 1.10.7/1609 meter og gjorde dette efter føring fra start til slut. Det var en særdeles gålysten Væsterbo Prestige-søn, som sagde farvel og tak til konkurrenterne ind i sidste sving, og sidenhen øgede årets klare derbyfavorit forspringet ned til konkurrenterne.

Det her var imponerende, og der var ligeledes dansk på fjerdepladsen i løbet til Eric The Eeel med Jeppe Juel i vognen.

Ken Ecce var fremme med det helt store smil efter løbet. Der var hele 200.000 SEK i førstepræmie. Empire er fortsat ubesejret i 2020.

Ken Ecce kunne til ATG fortælle at Empire er den bedste hest, han nogensinde har kørt. Det er store ord fra den danske træner og kusk.

Se løbet her.

Se det fulde resultat her.

Billede taget inden dagens opvarmning på Jægersro.

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Pointberegningen klar

0
Sport & Udvikling har i dag foretaget pointberegning over de 78 heste (29 hopper og 49 hingste/vallakker), som blev tilmeldt denne pointberegning og som...

Mantorp – Spillehjørnet følger danskerne

0
Det hører til sjældenhederne at Spillehjørnet laver spilforslag til de udenlandske baner, men det er sket og det sker igen i dag, hvor flere...

Fox On The Run er en topchance

0
Fredag venter der en toptrav fra Fyens Væddeløbsbane, hvor hovedbegivenhederne bliver DM for Hopper og Richard Møller Nielsen's mindeløb. Fredagens rammeprogram indeholder også et interessant...