Forside Udland Empire favorit i Frankrig

Empire favorit i Frankrig

Årets danske Derbyfavorit sæsondebuterer i aften. Det sker i 4-års løbet Prix De La Madeleine, der har en samlet præmiesum på 37.000 Euro.

Empire er bedst inde af alle i løbet, som er udskrevet for 4-årige heste op til 145.000 euro. Empire står aktuelt med 140.833 euro.

Den billedskønne væddeløber er gjort til favorit på franske PMU, hvor Empire onsdag morgen er spillet helt i bund. Empire er således spillet til under to gange indsatsen netop nu.

Det er også en passende opgave Tomas Malmqvist har fundet til sin derbyfavorit. Empire, der er opdrættet af Panamera Racing, har i sin første sæson på væddeløbsbanerne startet 11 gange og har vundet 7 sejre og tre andenpladser. Det er blevet til 1.051.730 kroner i indkørte præmier.

I 2019 vandt Empire Dansk Trav Kriterium.

I aften kan Empire opleves kl. 18.25.

Ejerkredsen har været med i mange år

I over 25 år har Leif Hansen haft sin gang på landets travbane. Han har tidligere prøvet at have en god rigtig hest. Sammen med en kammerat var han medejer af Obi-Wan, der i sin aktive karriere var Danmarks hurtigste hest.

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Flot arbejde af Jan Friis

0
I morges kunne vi oplyse om Tycoon Conway Hall (Conway Hall), der skal forsøge at tage ind billet til Hugo Åbergs. Den samme dag...

Disse bestod – nye licensindehavere i Aalborg

0
Der har den seneste tid været afholdt licensprøver på flere af landets travbaner. I går var turen kommet til Racing Arena Aalborg, hvor tre...

Blog – Tag nu ansvar

0
Det er efterhånden længe siden at denne skribent satte sig til tasterne, og udtrykte sine holdninger og meninger i et blogindlæg. I går kunne...