Forside Udland Sverige - Thomas Lind-Holm vader i succes

Sverige – Thomas Lind-Holm vader i succes

Stefan Melander trænede, og Thomas Lind-Holm opdrættede Ganga Bae (Muscle Hill) tog i aftes sæsonens anden sejr, da Jorma Kontio kunne køre først over stregen på Solvalla.

Sejren indbragte Stall Courant 60.000 SEK.

Ganga Bae runder med gårsdagens sejr 2.7 million svenske kroner i karriereindtjening. I aftes sejrede den 4-årige hoppe i tiden 1:14,3/2140 m. Auto.

Ganga Bae er opdrættet i Skive af Thomas Lind-Holm, som i november måned kunne se sit opdræt sejre i Breeders Crown finalen for 3-årige hopper. En sejr, der indbragte samlet 1.6 million svenske kroner.

I sidste sæson indløb Ganga Bae imponerende 2.279 000 skr. Moderen til Ganga Bae hedder Alexia Ås, og hendes syv afkom runder med gårsdagens sejr 4 millioner SEK. I indvundne præmier.

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Flot arbejde af Jan Friis

0
I morges kunne vi oplyse om Tycoon Conway Hall (Conway Hall), der skal forsøge at tage ind billet til Hugo Åbergs. Den samme dag...

Disse bestod – nye licensindehavere i Aalborg

0
Der har den seneste tid været afholdt licensprøver på flere af landets travbaner. I går var turen kommet til Racing Arena Aalborg, hvor tre...

Blog – Tag nu ansvar

0
Det er efterhånden længe siden at denne skribent satte sig til tasterne, og udtrykte sine holdninger og meninger i et blogindlæg. I går kunne...