Forside Spillehjørnet Spilehjørnet ramte V75

Spilehjørnet ramte V75

Efter nogle sløje dage lykkes det for Spillehjørnet at ramme gårsdagens V75-Spil på Boden. Vores spilekspert Jesper Nielsen formåede at sætte samtlige syv rigtige.

Gevinsten gav 841 kroner, hvilket gav et lille overskud. Vi er ikke herre over gevinsten, men vi kan ikke gøre andet end at ramme, og det gjorde vi i går.

Vi er taknemmelige for den store opbakning der er til dette initiativ, og igen i går kom nye til i vores gruppe på Derby25. En gruppe, der nu tæller tæt på 135 personer.

Det er ikke længe siden vi startede op hos Derby25, så denne tilslutning er vi mere end tilfreds med. Travet.dk kan på denne måde være med til at støtte op om de danske puljer til gavn for sporten.

Vi har i tillæg valgt at spille med i enkelte svenske puljer for at variere vores spiludbud. Det gav i går gevinst, og nu er vi varme til Bornholms Brand Park i dag.

Vi kan kl. 09.30 bringe dagens udgave af Spillehjørnet.

Derby25

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Aron The Baron stopper karrieren

0
Onsdagens start på Enghien-banen blev den sidste for derbytoeren Aron The Baron. Den 8-årige vallak vender hjem til ejerne Panamera Racing i Tappernøje. Efter 11...

Flot arbejde af Jan Friis

0
I morges kunne vi oplyse om Tycoon Conway Hall (Conway Hall), der skal forsøge at tage ind billet til Hugo Åbergs. Den samme dag...

Disse bestod – nye licensindehavere i Aalborg

0
Der har den seneste tid været afholdt licensprøver på flere af landets travbaner. I går var turen kommet til Racing Arena Aalborg, hvor tre...