Forside Udland Kæmpe succes - Michelle Mønster hentede 250.000 SEK

Kæmpe succes – Michelle Mønster hentede 250.000 SEK

Michelle Mønster har netop vundet Åby Monté Trophy 2020 med en førstepræmie på 250.000 SEK. En kæmpe succes for den dygtige dansker!

En kæmpe sejr for den danske rytter, som endnu engang beviser, at hun tilhører den absolutte elite i denne disciplin. I dag tog hun alle eksperter på sengen, da hun valgte en offensiv tilgang til løbet.

I første sving kunne Michelle Mønster ride Paul Hagoort-trænede Hambo Transs R til spids, og efterfølgende blev de første 500 meter af løbet afviklet efter 1.10,2.

Det var en åbning, der fik Jonathan Carre til at ride fremad. Det skete bag franske Vivier De L´Oison, der derefter havnede udvendigt på Michelle Mønster og Hambo Transs R.

Der blev løbet stærkt undervejs i løbet, og Michelle Mønster ramte 1000 meters noteringen i tiden 1:12,2. Der blev sidenhen skruet op for tempoet ud på sidste langside, og her åbnede Hambo Transs R op med et par længder til de øvrige.

Det så soleklart ud ved opløbet start, men så begyndte trætheden at sætte ind. Michelle Mønster havde dog timet sit løb perfekt, og trods konkurrenterne kom tæt på til sidst, så kunne Skive-rytteren tage endnu en fremragende sejr.

Taktisk klog, fantastisk teknik og et overblik som få. Det er blot nogle af superlativerne, man kan sætte på Michelle Mønster, og hendes evner.

Hun er ganske fremragende i montédiciplinen, og kan nu notere sig sejre i de tre største nordiske monteløb i år.

Vindertiden i løbet blev 1:12,2/2140 m. Auto.

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Flot arbejde af Jan Friis

0
I morges kunne vi oplyse om Tycoon Conway Hall (Conway Hall), der skal forsøge at tage ind billet til Hugo Åbergs. Den samme dag...

Disse bestod – nye licensindehavere i Aalborg

0
Der har den seneste tid været afholdt licensprøver på flere af landets travbaner. I går var turen kommet til Racing Arena Aalborg, hvor tre...

Blog – Tag nu ansvar

0
Det er efterhånden længe siden at denne skribent satte sig til tasterne, og udtrykte sine holdninger og meninger i et blogindlæg. I går kunne...