Forside Udland Frankrig - Aron The Baron nr. 7

Frankrig – Aron The Baron nr. 7

Danske Aron The Baron fik et løb i kroppen efter en løbspause siden januar måned, da den billedskønne væddeløber for få minutter siden løb på Vichy-banen.

Aron The Baron blev budt et roligt oplæg, og havnede undervejs som en af de sidste heste i løbet. Det blev sidenhen til fjerde par udvendigt for den fuldvoksne væddeløber.

Her blev Aron The Baron siddende indtil sidste sving, hvor den tidligere derbytoer blev flyttet ud i banen. Aron The Baron leverede en fin afslutning til løbets syvendeplads.

Det fremgik tydeligt, at i dag handlede det om at få et løb i kroppen, og Aron The Baron vil givetvis gå fremad med dagens løb i kroppen. Vinder af dagens løb blev Eclat De Gloire i tiden 1.11.3/2150 m. Auto.

Se løbet her.

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Uforståeligt afslag fra Dansk Hestevæddeløb

0
NFT Travklub vil gerne fortælle om den store utilfredshed, der er blandt vores medlemmer. Det er amatører, hesteejere og andre travsportsinteresserede i vores landsdel. Der...

Aron The Baron stopper karrieren

0
Onsdagens start på Enghien-banen blev den sidste for derbytoeren Aron The Baron. Den 8-årige vallak vender hjem til ejerne Panamera Racing i Tappernøje. Efter 11...

Flot arbejde af Jan Friis

0
I morges kunne vi oplyse om Tycoon Conway Hall (Conway Hall), der skal forsøge at tage ind billet til Hugo Åbergs. Den samme dag...