Forside Udland Empire er klar

Empire er klar

Panamera Racing med hjemmebane i Tappernøje kan se frem til at deres opdræt se deres opdræt Empire ((Væsterbo Prestige) sæsondebuter. Det sker i 4-års løbet Prix De La MadeLeine, der har en samlet præmiesum på 37.000 Euro.

Empire er bedst inde af alle i løbet, som er udskrevet for 4-årige heste op til 145.000 euro. Empire står aktuelt med 140.833 euro.

Den 4-årige hingst blev handlet på den danske derbyauktion, hvor Leif Hansen & Judy Pålsson investerede i den billedskønne væddeløber, som man måtte give 150.000 kr. for.

Empire har i blot 11 starter allerede rundet en million kroner i karriereindtjening. Den 4-årige hingst står aktuelt noteret for syv sejre i 11 starter.

I 2019 vandt Empire Dansk Trav Kriterium. Det er svenske Tomas Malmqvist, der står for den daglige træning.

Prix De La MadeLeine afvikles den kommende onsdag.

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Flot arbejde af Jan Friis

0
I morges kunne vi oplyse om Tycoon Conway Hall (Conway Hall), der skal forsøge at tage ind billet til Hugo Åbergs. Den samme dag...

Disse bestod – nye licensindehavere i Aalborg

0
Der har den seneste tid været afholdt licensprøver på flere af landets travbaner. I går var turen kommet til Racing Arena Aalborg, hvor tre...

Blog – Tag nu ansvar

0
Det er efterhånden længe siden at denne skribent satte sig til tasterne, og udtrykte sine holdninger og meninger i et blogindlæg. I går kunne...