Forside Udland Comeback til dansk 10-Traver

Comeback til dansk 10-Traver

I morges kunne vi oplyse, at Great Challenger-sønnen Valokaja Hindø stiller til start den kommende lørdag. Valokaja Hindø får samme dag selskab af 10-Traveren Amazing Dynamite (Great Challenger), som vender tilbage til væddeløbsbanerne efter lang løbspause.

Den 8-årige hingst har ikke startet siden oktober måned, og i forbindelse med dagens startlister kontaktede Travet.dk hestens ejer pr. telefon og fik et kvarter på linjen!

Til Travet.dk fortæller Jesper Nielsen:

– Amazing Dynamite har ikke startet siden 13 okt. 2019, men dette skyldes ikke en skade. Han skulle egentlig bare have overstået vintermeetinget og så starte på igen.

De planer lavede Covi 19 fuldkommen om på, da Frankrig lukkede helt ned. Efter åbningen med nuværende restriktioner i det franske, har det været svært at finde en passende opgave, da Amazing Dynamite har været tvangslettet, en del gange.

Nu kom vi med på lørdag, og det er med favoritkusken Franck Nivard, som har kørt Amazing Dynamite fire gange og vundet to af disse.

Jeg har ikke fået nogen melding fra Tomas Malmqvist, så intet nyt må være godt nyt.

Konkurrencen ser spændende ud, men jeg håber naturligvis, at Amazing Dynamite slutter i top-3. Jeg ser og læser løbet, som at han matcher disse konkurrenter, men spørgsmålstegnet er selvfølgelig, hvor god han er efter denne lange løbspause.

Han plejer at være god efter pause, så jeg krydser fingre for en god præstation, udtaler Jesper Nielsen til Travet.dk.

Se seneste start fra oktober måned her.

Dynamite Breeders

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Fox On The Run er en topchance

0
Fredag venter der en toptrav fra Fyens Væddeløbsbane, hvor hovedbegivenhederne bliver DM for Hopper og Richard Møller Nielsen's mindeløb. Fredagens rammeprogram indeholder også et interessant...

Lars Marcussen med højintense dage

0
Lars Marcussen og Charlotte Almbjerg fik i går den glædelige nyhed, at tophoppen Candy La Marc er konstateret drægtig ved Raja Mirchi. I aften...

Mange henvendelser modtaget fra nær og fjern

0
I dag har salgsmenuen sagt velkommen til 1-årige Heldig Grand, og dermed er salgsmenuen opdateret. En salgsmenu, hvor der i disse dage er interesse...